petraterzi.org
petraterzi.orgpetraterzi.orgpetraterzi.orgΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣpetraterzi.orgΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑpetraterzi.org
petraterzi.org
petraterzi.org

 

ΣΤΟΧΟΣ και ΦΙΛΟΣΟΦΙΑ

Ο Στόχος μας είναι να διαχειριστούμε και να παράγουμε υψηλής ποιότητας εταιρικές, επιμορφωτικές, πολιτιστικές, αθλητικές και φιλανθρωπικές εκδηλώσεις για εταιρίες, ιδρύματα και οργανισμούς, η προώθηση της επικοινωνίας διαφορετικών κουλτούρων και πολιτισμών μέσα από όλες τις μορφές έκφρασης της Τέχνης, καθώς επίσης και να προωθήσουμε την ελληνική κουλτούρα και πολιτισμό διεθνώς.

Η Φιλοσοφία της PETRA TERZI ORG, δεδομένου ότι έχουμε εταιρική παρουσία στην Ελλάδα και στη Κύπρο, είναι να παρέχουμε πλήρεις υπηρεσίες στους τομείς του δημιουργικού προγραμματισμού και σχεδιασμού, των δημοσίων σχέσεων, της επικοινωνίας, της διαχείρισης της εκδήλωσής σας, της υποδοχής και της φιλοξενίας των φιλοξενουμένων σας, της οργάνωσης των ταξιδιών, επιτόπου υποστήριξη και παροχή λύσεων στην επιχείρηση ή τον οργανισμό σας, επιδιώκοντας να προσφέρουμε μια αξιοσημείωτη, υψηλή εκδήλωση για το κοινό, τους τουρίστες, τους πελάτες, τους προμηθευτές σας, τους συνεργάτες του δικτύου σας, ή τους υπαλλήλους σας!

Η Οργάνωση Εκδηλώσεων για τους πελάτες μας περιλαμβάνει αυτόνομα προγράμματα ή προγράμματα που τρέχουν ταυτόχρονα με την εξέλιξη της βιομηχανίας και της τεχνολογίας ή με τα διεθνή αθλητικά γεγονότα. Για πολλούς από τους πελάτες μας, αυτές οι Εταιρικές Εκδηλώσεις είναι το μείζον στον τομέα της οργάνωσης και της προβολής τους, καθορίζουν και «υπογράφουν» τη δημόσια εικόνα της εταιρείας τους.

 

Μπορούμε να παρέχουμε:

• Εκδηλώσεις με θέματα που οι φιλοξενούμενοι και το ακροατήριό σας θα θυμούνται για πολύ καιρό με τις καλύτερες εντυπώσεις,

• Επικοινωνία που χτίζει τον ενθουσιασμό και την εμπιστοσύνη

• Ζωντανό καλλιτεχνικό πρόγραμμα. Πρωτοτυπία στη ψυχαγωγία και θέαμα, που αναστατώνει τη φαντασία

• Διοικητική οργάνωση, μέριμνα και επιτόπια γραμματειακή υποστήριξη για να εξελιχθεί η εκδήλωσή σας άψογα και με συνέπεια!

Συνοψίζοντας, η Διοικητική Ομάδα Οργάνωσης και Διαχείρισης Εκδηλώσεων της PETRA TERZI ORG θα παραδώσει την εκδήλωση που θέλετε, εγκαίρως, μέσα στα πλαίσια του προϋπολογισμού σας και θα δημιουργήσει την αίσθηση και το επιθυμητό αποτέλεσμα που οι φιλοξενούμενοι και το ακροατήριό σας δεν θα ξεχάσουν σύντομα. Βάλτε την εμπειρία μας, την υπευθυνότητα και τον επαγγελματισμό μας να λειτουργήσουν για σας!

 

---------------------------------------------------------------------------------> enter flash site